HomeJAKI TOK

Elektroinštalacije v novogradnjah ali adaptacija le teh v starejših objektih , montaža svetil , priklopi gospodinjskih aparatov , zamenjava starih varovalk z novimi avtomatskimi , električni pogoni dvoriščnih vrat . 

 

ELEKTROINŠTALACIJE

Pri izvedbah elektroinštalacij sledimo razvoju , zakonodaji in ekološkim ter energetskim trendom. Združujemo strokovnost , hitrost , ustrežljivost in prilagodljivost. Skupaj z vami načrtujemo celotno elektroinštalacijsko mrežo vašega stanovanja , poslovnih prostorov ali drugega objekta. Svetujemo in pomagamo vam pri odločanju za posamezne komponente ali materiale. 

Elektoinštalacije izvajamo tako na novogradnjah kot tudi pri adaptacijah starih oziroma starejših objektih. 

Pri novogradnjah imate na razpolago projektno dokumentacijo, v kateri je načrt električne napeljave. Na podlagi tega načrta in vaših dodatnih želja, se izvede električna napeljava v vaši hiši , poslovnem objektu ali drugem objektu.

Pri adaptacijah lahko zamenjamo celotno inštalacijo ali pa le določene dele , ki vam povzročajo težave ali pa vam niso več všeč. Po predhodnem posvetu z vami to tudi najhitreje možno naredimo , kajti slaba ali dotrajana električna napeljava je lahko velikokrat vzrok za probleme in pa celo požare. 

MONTAŽA SVETIL

Brez razsvetljave si težko predstavljamo sodobno življenje. Če pa želimo da je še ambient v prostoru prijeten , z minimalno porabo energije in pa estetska dopolnitev prostora , potem moramo izbrati pravilno razsvetljavo in pa seveda tako ki je tudi vam všeč. 

PRIKLOPI GOSPODINJSKIH APARATOV

Tudi priklop gospodinjskega aparata ni več vedno najenostavnejši poseg . Če niste popolnoma prepričani da ga boste priklopili pravilno nas lahko za nasvet pokličete ali pa vam pridemo aparat strokovno priklopit. 

ELEKTRIČNI POGONI DVORIŠČNIH VRAT

Imate morda dvoriščna vrata , ki jih morate zapirati in odpirati še ročno , pa se vam to ne da več in bi vrata raje odpirali in zapirali preko daljinskega upravljalnika? Ali pa imate imate dvorišče še brez vhodnih vrat ?  Pokličite nas in bomo skupaj našli rešitev , ki vam bo všeč.